Nazvati
VAGE
BUKOVIĆ!!

040-660-562

samo najbolje

 

nutrivetfra

NUTRIVET je tvrtka specijalizirana za proizvodnju hrane za pse i mačke.

NUTRIVET proizvodi četiri linije hrane: ULTRA PREMIUM - "INSTINCT" (GRAIN FREE - BEZ ŽITARICA); SUPER PREMIUM - "SP NUTRIVET" i "PREMIUM MASTER" te PREMIUM klasu hrane "X-NUTRITION NUTRIVET STANDARD".

Osim ove četri linije Nutrivet u svojoj paleti proizvoda sadrži i neke dodatke prehrani za naše ljubimce kao što su ULJE LOSOSA, POWER DOG, DENTAL CLEANING...

NUTRIVET proizvodi su posebno formulirani od strane tima nutricionista i veterinara, kako bi se pokrile sve prehrambene potrebe ljubimaca svih pasmina i dobi, prilagođavajući dnevni obrok na temelju veličine, težine, dobi i stupnju aktivnosti ljubimca.

NUTRIVET jamči potpunu i uravnoteženu prehranu pažljivo izrađenu od kvalitetne sirovine (100% natural), isključivo odabranu da bi pružila našim ljubimcima zdraviji i kvalitetniji život.

vet-list-bijelo

Proizvodnja hrane je optimizirana kroz korištenje naprednih tehnologija u proizvodnom procesu.

Osim toga, NUTRIVET uključuje određene sastojke koji isključivo pružaju prehrambenu hiper-hiper-probavljivost i asimilaciju nutrijenata.

Konačno, NUTRIVET daje našim ljubimcima vitalnost, ali i optimizirane performanse i razvoj tijekom cijelog njihovog života.