Nazvati
VAGE
BUKOVIĆ!!

040-660-562

samo najbolje

sensitiveSP NUTRIVET ADULT SENSITIVE 25 13 je hipoalergenska hrana za osjetljive odrasle pse svih pasmina kojima je potrebna visokoprobavljiva hrana. Piletina (min. 35%) kao niskoalergeno meso, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivih ugljikohidrata, a zbog načina pripreme hrane osobito je dobra za cijeli probavni sustav.

Takva formula pomaže probavi i apsorpciji važnih hranjivih tvari kao što su aminokiseline, peptidi i šećeri koji su temelji zdrave prehrane psa.
Visoka razina linolne kiseline pomaže u sprječavanju artritisa, dijabetesa, te uz odgovarajuće doze biotina i cinka održava kožu i dlaku zdravom i jača imunološki sustav.

Opširnije...

salomonSP NUTRIVET SALMON & RICE je hipoalergenska hrana za osjetljive pse svih pasmina posebno namjenjena psima preosjetljivim na neke vrste mesa. Hrana sadrži Losos (min. 20%) bogat omega-3 i omega-6 esencijalnim mastima koje su važne za zdravlje srca i krvnih žila, te pozitivno utječe na sve vitalne funkcije i djeluje na kožu i dlaku. Jača imunitet te ublažava dermatitis. Piletina (min. 20%) kao niskoalergeni izvor visokoprobavljivih bjelančevina, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivih ugljikohidrata.

Ova formula pomaže probavi i apsorpciji važnih hranjivih tvari kao što su aminokiseline, peptidi i šećeri koji su temelji zdrave prehrane psa.
Visoka razina linolne kiseline pomaže u sprječavanju artritisa, dijabetesa, te uz odgovarajuće doze biotina i cinka održava kožu i dlaku zdravom i jača imunološki sustav.

Opširnije...

lambSP NUTRIVET LAMB & RICE je hipoalergenska hrana za osjetljive odrasle pse svih pasmina kojima je potrebna visokoprobavljiva hrana. Janjetina (min. 30%) kao niskoalergeno meso, ujedno izvor biološki vrijednih bjelančevina i riža kao izvor lakoprobavljivog ugljikohidrata, a zbog načina pripreme hrane osobito je dobra za cijeli probavni sustav.

Ta formula pomaže probavi i apsorpciji važnih hranjivih tvari kao što su aminokiseline, peptidi i šećeri koji su temelji zdrave prehrane psa.
Visoka razina linolne kiselinepomaže u sprječavanju artritisa, dijabetesa, te uz odgovarajuće doze biotina i cinka održava kožu i dlaku zdravom i jača imunološki sustav.

Opširnije...